Trening asertivnosti

 

PROGRAM EDUKACIJE, JESEN 2016.

Trening Asertivnosti – razvoj socijalnih i komunikacijskih veština

Ne osećete se ugodno u susretima s novim ljudima, niste u stanju da kažete „NE“ bez osećanja krivice i odgovornosti, niste u stanju da kažete ljudima da njihovo ponašanje za Vas nije prihvatljivo, ne cenite dovoljno vlastito iskustvo i znanje…

Ako prepoznajete sebe u ovim tvrdnjama, Vi ste onda prava osoba za

Trening Asertivnosti – razvoj socijalnih i komunikacijskih veština

asertivnost

Opis treninga: Razvijanje asertivnog ponašanja podrazumeva sposobnost izražavanje mišljenja, osećanja i uverenja na direktan, iskren i socijalno adekvatan način, bez ugrožavanja prava druge osobe i uz odbranu svojih prava.

Trening uključuje: učenje o razlikama između asertacije i agresivnosti i između pasivnosti i učtivosti; razumevanje razlika između različitih oblika interpersonalnog ponašanja; učenje da se prepoznaju i prihvate svoja asertivna prava i prava drugih ljudi; redukovanje postojećih kognitivnih i afektivnih prepreka na putu za asertivno ponašanje (iracionalnih uverenja, ekscitirajuće anksioznosti, osećanja krivice, besa i dr.); razvijanje asertivnih veština pomoću praktičnih metoda.

U sprovođenju treninga akcenat se stavlja na praktični rad (demonstracije, igrice, modeliranje, role play vežbe, diskusije, domaći zadaci itd.).

Rad je organizovan u malim grupama (od 6 do 12 polaznika/ca).

Realizuje se u prostoru potpuno opremljenom i prilagođenom za potrebe treninga, u biznis centru HOTEL VELIKI u Novom Sadu.

citihotel-veliki 11

Trajanje treninga: 4 susreta, jednom nedeljno (svaki susret  u trajanju od 3 sata).

Trening izvodi: Milena Ćuk, psihološkinja i iskusna, sertifikovana trenerica asertivnosti i edukatorka (stručna saradnica Misije).

Cena treninga: 60 evra po polazniku/ci (u dinarskoj protivvrednosti, na dan uplate)

U cenu je uključen: radni i edukativni materijal i osveženje tokom rada.

Za kompanije, organizacije i institucije odobravati popust 10 – 20% (za veći broj polaznika).

Naš uspeh zavisi od načina na koji komunciramo.

Prijavite se na trening Misije SMART!

Za trening se možete prijaviti na sledeći način:

 

Advertisements